Kleur afwijkingen

Kleur afwijkingen komen altijd voor. Wij moeten foto's inscannen, uitprinten en overzetten op diversen materialen. De kleuren die je op je computer bekijkt van je ontwerp zijn niet de werkelijke druk kleuren. Ook hier zijn de verschillen zichtbaar. Doordat ieder artikel met de hand wordt gemaakt zullen er verschillen kunnen optreden in de afwerking. Ieder product is uniek. Het valt bijvoorbeeld wel eens op bij bekers die allemaal met een zelfde logo of foto/tekst worden bedrukt. Elke beker is wellicht ietsje anders maar niet verkeerd. We nemen daarom geen bekers terug met een lichte kleur afwijking of een klein schaduw randje in de letter. Durf je  dit risico niet aan te gaan, zie  dan s.v.p. van je bestelling af.

Wij scannen foto's en kaartjes en gebruiken voor tekst standaard kleuren. Hierdoor zul je nooit de exacte kleuren krijgen van bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Meestal is deze bij benadering wel goed.

*Sublimatie techniek: een zwart wit opdruk geeft geen tot weinig kleurcorrectie en is hierdoor veiliger om te drukken. Indien je  liever een kleuren foto of logo wilt laten bedrukken moet je rekening houden dat de kleuren van de opdruk afwijken van het origineel. Met name bij glas klokken kunnen de kleuren nogal afwijken. Bepaalde kleuren kunnen gaan overheersen.  Met al onze ervaring proberen we de kleuren zo goed mogelijk af te stemmen op het origineel. Wij kunnen je kleurenfoto desgewenst omzetten naar een zwart wit foto.